Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
masło czy margaryna
09-02-2011, 12:03
Post: #11
RE: masło czy margaryna
Hmm, nigdy nie próbowałem klarować masła, ale jak o tym czytam to klarowanie masła wygląda mi na oczyszczanie tłuszczu z białek, wody itp. Ciekawe czy czysty tłuszcz jest lepszy do smażenia?
Słyszałem kiedyś, że na maśle można smażyć jedynie jajka, bo one wymagają niskiej temperatury do ścięcia się, a do innych produktów masła nie powinno się używać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Wiadomości w tym wątku
masło czy margaryna - Kocurek - 23-08-2010, 13:16
RE: masło czy margaryna - aga - 24-08-2010, 6:16
RE: masło czy margaryna - Kocurek - 25-08-2010, 21:53
RE: masło czy margaryna - aga - 02-09-2010, 17:05
RE: masło czy margaryna - Zuzanka - 02-09-2010, 18:12
RE: masło czy margaryna - Kocurek - 09-09-2010, 12:49
RE: masło czy margaryna - Belfegor - 18-01-2011, 9:25
RE: masło czy margaryna - natka - 08-02-2011, 11:41
RE: masło czy margaryna - Mądry Staś - 09-02-2011 12:03
RE: masło czy margaryna - Belfegor - 13-02-2011, 19:33
RE: masło czy margaryna - realia - 19-01-2012, 9:27
RE: masło czy margaryna - Maria Jakubowska - 24-01-2012, 15:52



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | aktywniepozdrowie.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS