Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woda z filtra
28-10-2010, 12:50
Post: #8
RE: Woda z filtra
Ciekawe pytanie. Oczywiście przy przygotowywaniu wywaru, do zupy przechodzi cała gama składników odżywczych. Na tym właśnie polega gotowanie np. rosołu. Warto wiedzieć, że przygotowując rosół, mięso powinniśmy gotować od zimnej wody, wtedy rosół będzie bogatszy i smaczniejszy Smile Natomiast jeśli zależy nam na gotowanym mięsie, zacznijmy gotowanie od gorącej wody.
A wracając do naszej wody - na pewno talerz tak przygotowanej zupki jarzynowej nie pokryje nam dobowego zapotrzebowania na składniki mineralne.
Pozdrawiam Ola Koper
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Wiadomości w tym wątku
Woda z filtra - Belfegor - 11-10-2010, 9:59
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 25-10-2010, 14:10
RE: Woda z filtra - Belfegor - 26-10-2010, 9:34
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 26-10-2010, 11:49
RE: Woda z filtra - Belfegor - 27-10-2010, 19:40
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 28-10-2010, 7:22
RE: Woda z filtra - Belfegor - 28-10-2010, 8:21
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 28-10-2010 12:50



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | aktywniepozdrowie.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS