Woda z filtra
|
28-10-2010, 12:50
Post: #8
|
|||
|
|||
RE: Woda z filtra
Ciekawe pytanie. Oczywiście przy przygotowywaniu wywaru, do zupy przechodzi cała gama składników odżywczych. Na tym właśnie polega gotowanie np. rosołu. Warto wiedzieć, że przygotowując rosół, mięso powinniśmy gotować od zimnej wody, wtedy rosół będzie bogatszy i smaczniejszy Natomiast jeśli zależy nam na gotowanym mięsie, zacznijmy gotowanie od gorącej wody.
A wracając do naszej wody - na pewno talerz tak przygotowanej zupki jarzynowej nie pokryje nam dobowego zapotrzebowania na składniki mineralne. Pozdrawiam Ola Koper |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Woda z filtra - Belfegor - 11-10-2010, 9:59
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 25-10-2010, 14:10
RE: Woda z filtra - Belfegor - 26-10-2010, 9:34
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 26-10-2010, 11:49
RE: Woda z filtra - Belfegor - 27-10-2010, 19:40
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 28-10-2010, 7:22
RE: Woda z filtra - Belfegor - 28-10-2010, 8:21
RE: Woda z filtra - Aleksandra Koper - 28-10-2010 12:50
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości