Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
05-09-2010, 13:32
Post: #8
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
(02-09-2010 17:24)aga napisał(a):  A nie łaska na masełku, zdrowe i pyszne, tylko rosół mi się jakoś nie udaje Wink

Akurat rosół na maśle nieźle mi wychodziExclamation
Któregoś razu dałem taki rosołek mojemu ojcu, który stwierdził jedynie, że kurczak musiał być chyba chudawy, ale nie kapnął się, że kurczak w ogóle nie brał udziału w przygotowaniu rosołu. Jaka recepta na udany rosół bez kurczaka? Dużo zieleniny - broń boże zastępniki w stylu vegeta!!!. Spróbuj.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Wiadomości w tym wątku
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 05-09-2010 13:32



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | aktywniepozdrowie.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS