Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
|
28-08-2010, 21:48
Post: #3
|
|||
|
|||
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
Skąd biorą się metale ciężkie w kościach zwierząt, żyjących np. 3-4 lata, nie więcej? Czy w takim razie w kościach człowieka jest tyle tego "żelastwa", że sami dla siebie stanowimy zagrożeniem, bo przecież żyjemy kilka razy dłużej niż zwierzę rzeźne? Oczywiście nie mam na myśli zagrożenia związanego z kanibalizmem...
Czy wywar na kościach z młodego zwierzęcia jest dopuszczalny? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 24-08-2010, 8:35
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 27-08-2010, 23:32
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 28-08-2010 21:48
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 28-08-2010, 22:29
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 29-08-2010, 11:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 29-08-2010, 21:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - aga - 02-09-2010, 17:24
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 05-09-2010, 13:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości