Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
28-08-2010, 21:48
Post: #3
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
Skąd biorą się metale ciężkie w kościach zwierząt, żyjących np. 3-4 lata, nie więcej? Czy w takim razie w kościach człowieka jest tyle tego "żelastwa", że sami dla siebie stanowimy zagrożeniem, bo przecież żyjemy kilka razy dłużej niż zwierzę rzeźne? Oczywiście nie mam na myśli zagrożenia związanego z kanibalizmem... Smile
Czy wywar na kościach z młodego zwierzęcia jest dopuszczalny?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Wiadomości w tym wątku
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 28-08-2010 21:48



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Kontakt | aktywniepozdrowie.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS