Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
|
24-08-2010, 8:35
Post: #1
|
|||
|
|||
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
Od jakiegoś czasu dręczy mnie pytanie: czy gotowanie zupy na kościach jest zdrowe? Słyszałem, że to niezdrowa kuchnia, że powinno unikać się wygotowywanych kości. Jeśli tak, to dlaczego? Jeśli nie, to dlaczego to jest ok?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 24-08-2010 8:35
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 27-08-2010, 23:32
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 28-08-2010, 21:48
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 28-08-2010, 22:29
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 29-08-2010, 11:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 29-08-2010, 21:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - aga - 02-09-2010, 17:24
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 05-09-2010, 13:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości