Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
|
05-09-2010, 13:32
Post: #8
|
|||
|
|||
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni?
(02-09-2010 17:24)aga napisał(a): A nie łaska na masełku, zdrowe i pyszne, tylko rosół mi się jakoś nie udaje Akurat rosół na maśle nieźle mi wychodzi ![]() Któregoś razu dałem taki rosołek mojemu ojcu, który stwierdził jedynie, że kurczak musiał być chyba chudawy, ale nie kapnął się, że kurczak w ogóle nie brał udziału w przygotowaniu rosołu. Jaka recepta na udany rosół bez kurczaka? Dużo zieleniny - broń boże zastępniki w stylu vegeta!!!. Spróbuj. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 24-08-2010, 8:35
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 27-08-2010, 23:32
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 28-08-2010, 21:48
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 28-08-2010, 22:29
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 29-08-2010, 11:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Kamila Krysiak - 29-08-2010, 21:47
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - aga - 02-09-2010, 17:24
RE: Zupka na kościach - dobro, czy zło w kuchni? - Belfegor - 05-09-2010 13:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości