ładna buzia - Wersja do druku +- Forum aktywniepozdrowie.pl (http://forum.aktywniepozdrowie.pl) +-- Dział: ELEMENTY UZUPEŁNIAJĄCE DIETĘ (/forum-13.html) +--- Dział: ZAUFAJ NATURZE. ZIOŁA (/forum-41.html) +--- Wątek: ładna buzia (/thread-25.html) Strony: 1 2 |
RE: ładna buzia - natka - 08-02-2011 12:14 Eliviro Droga, może trzeba było spojrzeć o czym TU piszemy (każdy watek jest podpisany) i załozyć własny dotyczący kosmetyków? Ja też chętnie podyskutowałabym o "naturze" kryjącej się w tych cudownych specyfikach... A tak tylko bałagan sobie robimy na forum RE: ładna buzia - Mądry Staś - 17-02-2011 13:55 Widzę Natko, że jesteś prawdziwą fanką porządków RE: ładna buzia - Elvira - 18-02-2011 9:42 Do "fanki porządków"... Możesz być tak miła i powiedzieć mi, dlaczego chwast - bratek jest taki dobry dla twarzy? RE: ładna buzia - natka - 18-02-2011 10:48 a dlaczego mam ci to tłumaczyć? sama nie wiem, dlatego pytam w tym wątku o potwierdzenie zasłyszanej plotki :/ na mnie to nie działa, ale jak widać niektórym pomaga RE: ładna buzia - Elvira - 18-02-2011 19:09 Natka wystarczyłoby, gdybyś odpisała, że nie wiesz. Nie szukam "pyskówek", a tak mi jakoś zaleciało... |